O ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ όπου σχολίασε τη συμμετοχή του στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.
Αρχικά αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Είναι σαν να του έχεις γράψει κωμικό ρόλο σε ένα σήριαλ. Γράφεις αυτόν τον ρόλο και όλα πέφτουν πάνω του. Είναι πολύ λαμπερός. Τον είδα μία μέρα στη Νέα Σμύρνη. Είναι σαν σταρ. Σαν πολιτικός δεν έχω ιδέα τι θα κάνει, ίσως ούτε και αυτός».
Στη συνέχεια μίλησε για τη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και το κόψιμο αυτής, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πολύ γλυκά νιώθω γι’ αυτή τη σειρά, παρά το γεγονός ότι το κόψιμο ήταν απότομο γιατί είχαν γίνει συζητήσεις και είχαμε πει ότι προχωράμε. Ξαφνικά τον Μάιο μας λένε αυτό, τι καλά.
Όμως αυτό που μένει είναι πολύ γλυκό και το φινάλε που έχω διαβάσει και θα γυρίσουμε είναι πολύ ωραίο και γλυκό και αστείο».
Τέλος πέταξε και ένα καυστικό σχόλιο για την Τατιάνα Στεφανίδου σε ερώτηση για το ότι έχει ακουστεί πως θα παίζονται επαναλήψεις της σειράς στην θέση της παρουσιάστριας που αποχωρεί από τον Alpha:
«Δεν μας έχουν ενημερώσει αλλά μακάρι, ό,τι και να παίξει αντί για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι καλύτερο».
- Τέλος εποχής: Τελευταία ημέρα για το Notos στην Αιόλου και Σταδίου - Γιατί μπαίνει «λουκέτο»
- «Αρπάχτηκαν» Παπακωστοπούλου - Κυρανάκης για τα τρένα: «Τα παιδιά μας είναι ασφαλή;» - «Άκουσα να λέτε χοντράδες»
- Τα φώτα στο υπουργείο Οικονομικών τα μεσάνυχτα, η γκρίνια στην επαρχία για ΕΛΑΣ και τα τραπέζια της ΔΕΘ
- Φρίκη στην Κυψέλη: Βρέθηκαν σημάδια στην πλάτη του βρέφους - Κατασχέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα και κάμερες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.