O ηθοποιός Τόλης Παπαδημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ όπου σχολίασε τη συμμετοχή του στην σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.
Αρχικά αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Είναι σαν να του έχεις γράψει κωμικό ρόλο σε ένα σήριαλ. Γράφεις αυτόν τον ρόλο και όλα πέφτουν πάνω του. Είναι πολύ λαμπερός. Τον είδα μία μέρα στη Νέα Σμύρνη. Είναι σαν σταρ. Σαν πολιτικός δεν έχω ιδέα τι θα κάνει, ίσως ούτε και αυτός».
Στη συνέχεια μίλησε για τη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και το κόψιμο αυτής, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Πολύ γλυκά νιώθω γι’ αυτή τη σειρά, παρά το γεγονός ότι το κόψιμο ήταν απότομο γιατί είχαν γίνει συζητήσεις και είχαμε πει ότι προχωράμε. Ξαφνικά τον Μάιο μας λένε αυτό, τι καλά.
Όμως αυτό που μένει είναι πολύ γλυκό και το φινάλε που έχω διαβάσει και θα γυρίσουμε είναι πολύ ωραίο και γλυκό και αστείο».
Τέλος πέταξε και ένα καυστικό σχόλιο για την Τατιάνα Στεφανίδου σε ερώτηση για το ότι έχει ακουστεί πως θα παίζονται επαναλήψεις της σειράς στην θέση της παρουσιάστριας που αποχωρεί από τον Alpha:
«Δεν μας έχουν ενημερώσει αλλά μακάρι, ό,τι και να παίξει αντί για την Τατιάνα Στεφανίδου είναι καλύτερο».
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.