Μενού
Ο Τσακ Νόρις
Τσακ Νόρις | (Instagram @chucknorris)
  • Α-
  • Α+

Τσακ Νόρις. Ένα όνομα, ένας μύθος, ένας θρύλος. Τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ανά διαστήματα κυκλοφορούν φήμες για τον θάνατό του. Υπήρξε ένας από του πιο αναγνωρίσιμους αστέρες του Χόλιγουντ, όμως εδώ και πολλά χρόνια κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ. Η αλήθεια είναι ότι ο Τσακ Νόρις απομακρύνθηκε από το Χόλιγουντ για να φροντίσει τη γυναίκα του. 

Το 2017 η σύζυγος του Gena, σύμφωνα με το suggest.com, εμφάνισε μια αινιγματική ασθένεια μετά από μια σειρά μαγνητικών τομογραφιών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, στην Gena έγιναν τρεις ενέσεις γαδολινίου σε διάστημα οκτώ ημερών, σε μια προσπάθεια να βοηθηθούν οι προσπάθειες διαγνωστικής απεικόνισης.

Από εκεί και πέρα, παρουσίασε πόνο στις αρθρώσεις, αδυναμία, πόνο στα πλευρά και σε όλο το σώμα. Έχασε 15 κιλά και έπρεπε να τρέφεται με παιδική τροφή επειδή δυσκολευόταν να καταπιεί.

Ήταν ένα ιατρικό μυστήριο, αλλά η οικογένεια Νόρις το απέδωσε σε δηλητηρίαση από γαδολίνιο. Οι γιατροί διαφώνησαν. Η Gena βρήκε τελικά ανακούφιση μέσω μιας κλινικής στη Νεβάδα, αλλά ο σύζυγός της εγκατέλειψε το Χόλιγουντ για να τη φροντίσει και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με το γαδολίνιο και τις πιθανές παρενέργειές του. Πήγαν επίσης το θέμα στα δικαστήρια. Ωστόσο, το ζευγάρι απέσυρε την αγωγή των 10 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Σήμερα ζει στο Τέξας με την οικογένειά του και με τη σύζυγό του διευθύνουν μία εταιρεία νερού που ονομάζεται CForce. Διαχειρίζονται επίσης έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την ονομασία KickstartKids, ο οποίος παρέχει μαθήματα καράτε σε παιδιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τσακ Νόρις εξακολουθεί να δανείζει την εικόνα του σε διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες. Από τη Fiat μέχρι την QuickTrip και ένα παιχνίδι για κινητά που ονομάζεται World of Tanks, πολλές επιχειρήσεις τον θέλουν στις καμπάνιες τους. 

Είναι επίσης επίσημος εκπρόσωπος της εταιρείας Glock. Σύμφωνα με δελτίο τύπου του κατασκευαστή όπλων: «Η Glock αναζητούσε έναν εκπρόσωπο που να ενσαρκώνει τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες αρχές.

Οι παραλληλισμοί μεταξύ της Glock και του Νόρις προσφέρουν μια αυθεντική, διασκεδαστική και θρυλική ευθυγράμμιση των εμπορικών σημάτων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA