Μενού
Ο Τσάρλι Κόλιν
Τσάρλι Κόλιν | (Richard Shotwell/Invision/AP, File)
  • Α-
  • Α+

Ο Τσάρλι Κόλιν, ένα από τα ιδρυτικά μέλη και μπασίστας του ροκ συγκροτήματος Train, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 58 ετών. Σύμφωνα με το TMZ, ο θάνατός του φέρεται να επήλθε από ατύχημα μέσα στο μπάνιο. 

Η μητέρα του επιβεβαίωσε τον θάνατό του σε δηλώσεις της στο TMZ, αναφέροντας ότι ο γιος της γλίστρησε μέσα στο ντους και έπεσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με την ίδια, ο Τσάρλι έμενε στο σπίτι ενός φίλου του, ο οποίος απουσίαζε, στις Βρυξέλλες όταν συνέβη το μοιραίο, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη σαφές πότε και πώς έπεσε.

Ο Τσάρλι Κόλιν βρέθηκε νεκρός από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού όταν επέστρεψαν από το ταξίδι τους μετά από πέντε ημέρες. Η ημερομηνία και η ακριβής αιτία του θανάτου του δεν έχουν προσδιοριστεί.

Ο Κόλιν ήταν κάτοικος Βρυξελλών, όπου εργαζόταν ως δάσκαλος στο ωδείο, ενώ ασχολούνταν με διάφορα projects ηχογράφησης και ετοίμαζε μουσική για μία ταινία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA