Μενού
Ο Πάνος Βλάχος στη σειρά «17 Κλωστές»
Ο Πάνος Βλάχος στη σειρά «17 Κλωστές» | (Cosmote TV)
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «17 Κλωστές» σε σενάριο των Μιρέλλα Παπαοικονόμου-Κάτια Κισσονέργη και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, έκανε φινάλε το βράδυ της Δευτέρας (26/2) και η ιστορία του Αντώνη Καστελάνη ολοκληρώθηκε σε έξι συγκλονιστικά επεισόδια. 

Το βράδυ της Δευτέρας (26/2) προβλήθηκε στο COSMOTE CINEMA 1HD το τελευταίο επεισόδιο, στο οποίο ο Καστελάνης συντετριμμένος από τις νέες δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά και τον χαμό της μητέρας του, ζητάει βοήθεια από τον παπά του νησιού, χωρίς όμως να βλέπει κάποια ανταπόκριση.

Ο πρωταγωνιστής πνίγεται από το άδικο που βιώνει και με την κρίση του να είναι θολή, λόγω της επήρειας των ναρκωτικών που έχει εθιστεί, πήρε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή που βάφτηκε με πολύ αίμα.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα το φινάλε της δραματικής σειράς, αφήνοντας εγκωμιαστικά σχόλια για τους συντελεστές. «Τα τελευταία λεπτά του επεισοδίου συγκλονιστικά. Η σκηνή στην οποία ονειρεύεται την ζωή του λίγο πριν πεθάνει ήταν μαχαίρια στην καρδιά 😭Συγχαρητήρια σε όλους» γράφει χρήστης του Χ (πρώην Twitter).

«Τα τελευταία λεπτα.... Αυτά τα τελευταία λεπτα.... προφανώς και σκέφτεσαι τα θύματα,αλλά κι αυτός κ άνθρωπος ήταν το πρωτο θύμα,που δεν έζησε τη ζωή του όπως σε αυτά τα λεπτά,ενώ δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν και ως και σήμερα δεν έχει δικαιωθεί για τίποτα» σχολιάζει άλλος τηλεθεατής. 


«Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Ρ Γ Η Μ Α. Κάπως έτσι ο κόσμος μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός. Να τον οδηγήσει να ξεπεράσει κάθε ηθικό φραγμό, ακόμα & στην τρέλα. Απίστευτα νοήματα αν & η ιστορία εξελίχθηκε πολλά χρόνια πριν είναι τόση επίκαιρη που πρέπει να μας προβληματίζει» σχολιάζει μία τηλεθεάτρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA