Οι «17 Κλωστές» ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη κάθε Κυριακή στις 22:50 στο MEGA και κάθε επεισόδιο καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό. Μία ανάσα πριν από το φινάλε, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες (1/12) το 5ο επεισόδιο της σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια και χειροκρότησαν τον Πάνο Βλάχο και την Ντένια Στασινοπούλου για τις ερμηνείες τους, σημειώνοντας στο Χ (πρώην Twitter) ότι ανυπομονούν για το τέλος της δραματικής σειράς.
Στο προτελευταίο επεισόδιο με τίτλο «Η κόλαση που ξέρεις» στον Πειραιά, ο Καστελάνης μετά τη φυλακή, βιοπορίζεται ως λυράρης και ξοδεύει τη ζωή και τα χρήματά του σε εφήμερες απολαύσεις.
Πίσω στα Κύθηρα, ο νεαρός γιατρός που έχει πάει στο νησί, ζητά το χέρι της Άννας από τον πατέρα της. Η μητέρα του Αντώνη, άρρωστη και αδύναμη, του γράφει να γυρίσει κι εκείνος επιστρέφει, για να είναι στο πλευρό της.
Η Άννα θα τρέξει να τον βρει, για να του πει πως τίποτα δεν άλλαξε και να του προτείνει ξανά, να φύγουν μαζί. «Ο Αντώνης που ήξερες, δεν υπάρχει πια» είναι η απάντηση που θα λάβει από τον Καστελάνη που νιώθει, πως δεν έχει πια τίποτα άλλο να χάσει. Ώσπου η μοίρα τον χτυπάει ξανά, με τον θάνατο της μάνας του.
17 Κλωστές: Το Twitter ανυπομονεί για το φινάλε
Κατά την προβολή του επεισοδίου οι τηλεθεατές σχολίασαν στο Twitter όσα παρακολουθούσαν, χειροκρότησαν τον Πάνο Βλάχο και τη Ντένια Στασινοπούλου και τόνισαν ότι περιμένουν το συγκλονιστικό φινάλε.
- Φοινικούντα: Πώς η AI «έκαψε» τον ανιψιό του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ
- Καιρός: Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει τις επόμενες ώρες - Πού θα φτάσει η θερμοκρασία -12 βαθμούς
- Το σαγανάκι μεγαλώνει το στήθος; Ριάλιτι του BBC στην Κέρκυρα δίνει την απάντηση
- Ιωάννα Τούνη: «Παρέλαβα τον Πάρη χάλια από το αεροδρόμιο τον πήγα στα επείγοντα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.