Απόψε, Τετάρτη 2 Ιουλίου, στις 24:00 o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» την Ιωάννα Στρίγγα, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.
Η ταλαντούχα καλλιτέχνης μιλάει για τις σπουδές αισθητικής, αλλά και για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσική και συγκεκριμένα με το τουμπερλέκι.
Πώς ένιωσε την πρώτη φορά που ανέβηκε, ως επαγγελματίας, στην πίστα; Με ποια μεγάλα ονόματα του μουσικού πενταγράμμου έχει συνεργαστεί;
Τέλος, η Ιωάννα κάνει έκπληξη στον Γρηγόρη, ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής το νέο της τραγούδι και του ζητάει να βρει εκείνος τον τίτλο του.
Η φετινή σεζόν στο «The 2Night Show» κλείνει παρέα με τον Μάριο Blackman, τον «Πλανητάρχη των FΜ», ο οποίος έρχεται και κάνει χαμό στο στούντιο της εκπομπής, με το μοναδικό σόου, τις σήμα κατατεθέν ατάκες του, αλλά και τα πανηγυριώτικα τραγούδια που τους ξεσηκώνουν όλους.
Για 9η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.