Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά, τον Χρήστο Κιούση και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας επιστρέφουν πιο ανανεωμένοι από ποτέ. Από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου και καθημερινά στις 20:00, μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.
Ο πιο έτοιμος από όλους για καθημερινή εκπομπή, είναι, όπως λέει στο τρέιλερ ο Γιάννης Σερβετάς. Ο Χρήστος Κιούσης κλαίει για το καθημερινό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναρωτιέται αν θα αντέξει να λέει κάθε μέρα ένα από τα... γνωστά του ανέκδοτα, ο Κωστάκης περιεκτικά αναφωνεί «τον ήπιαμε» και ο «ΠΑΣΟΚτζής» προπονείται σκληρά!
Και αφού κανείς δεν νιώθει απόλυτα έτοιμος για καθημερινή εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης το «παίρνει πάνω του»: «το 'χω, ερχόμαστε»!
Δείτε το απολαυστικό τρέιλερ του «Ράδιο Αρβύλα»:
- Κλέλια Ανδριολάτου: Έβαλε το μαγιό και έκανε γιόγκα στον Αχέροντα
- TikToker διαγνώστηκε με Αλτσχάιμερ: Επέλεξε υποβοηθούμενη ευθανασία στα 49 και κατέγραψε τις τελευταίες μέρες
- Δύο ανερχόμενα νησιά που μπήκαν στο ραντάρ του ελληνικού καλοκαιριού
- Το γνωστό φαγητό ξενύχτηδων που ακρίβυνε αστρονομικά το 1989
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.