Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, τα μοναδικά κανάλια που επέδειξαν σωστά αντανακλαστικά ήταν η δημόσια τηλεόραση και το ΣΚΑΪ.

Την πρωτοφανή αυτή είδηση της εισβολής στο αμερικανικό Καπιτώλιο μετέδωσε πρώτη η ΕΡΤ, μέσω της ανταποκρίτριάς της στην Ουάσινγκον, Λένας Αρώνη, στις 21:35 (ώρα Ελλάδας), κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Μάλιστα, από τις 22:25 και μετά η δημόσια τηλεόραση ματαίωσε όλο το πρόγραμμά της και μετέδιδε σε συνεχή ροή τα γεγονότα σε έναν τηλεοπτικό «μαραθώνιο» που κράτησε ως τις 05.30 το πρωί.

Τα συγκεκριμένα αντανακλαστικά επιβράβευσαν και οι τηλεθεατές καθώς η ΕΡΤ βρέθηκε χθες μπροστά σε τηλεθέαση (6,8%) τόσο από το OPEN (6,4%), όσο και από το MEGA (5,2%) που βγήκαν σε λειτουργία συνεχούς ενημέρωσης με μεγάλη καθυστέρηση (στις 22:45 και 23:15 αντίστοιχα).

Θετικές κριτικές κέρδισε όμως και το ΣΚΑΪ, καθώς η είδηση για το Καπιτώλιο βγήκε στον «αέρα» από τις 22:15, σε έναν «μαραθώνιο» που κράτησε μέχρι τις 02:00 το πρωί, διακόπτοντας μάλιστα το Survivor (ένα από τα μεγάλα του «χαρτιά» στην τηλεθέαση), με το υπόλοιπο επεισόδιο να αναμένεται να προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης.

Στον αντίποδα, ο ΑΝΤ1 δεν διέκοψε τις «Άγριες Μέλισσες» και άρχισε την ενημερωτική ροή από το Καπιτώλιο μόλις στις 23:45, ενώ το STAR δεν διέκοψε ποτέ το κανονικό του πρόγραμμα...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.