Συγκεκριμένα, την είσοδό της στο παιχνίδι έκανε η 37χρονη κοσμικογράφος Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με τον Γιώργο Λιανό να την παρουσιάζει στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας: «Είναι γνωστή δημοσιογράφος. Ασχολείται με το κοσμικό ρεπορτάζ κι έχει πάρει συνεντεύξεις από γνωστούς Έλληνες και ξένους, όπως η Kim Kardashian κι ο Kanye West. Την γνωρίζουν πολλοί celebrities κι έχει φίλους που δεν το φαντάζεστε. Ας υποδεχτούμε λοιπόν για την ομάδα των Διασήμων την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.»
Την παρουσίαση της παίκτριας ήρθε να χαλάσει η καταρρακτώδης βροχή που έπεφτε στον Άγιο Δομίνικο, με τα επόμενα επεισόδια να αναμένεται να κάνουν πιο σαφές το προφίλ της νέας παίκτριας του Survivor.
- Πόλεμος στο Ιράν: Το σενάριο που απεύχονταν οι παγκόσμιες αγορές γίνεται πραγματικότητα
- «Γιατί δεν γιορτάζουμε την ημέρα του άνδρα όσο και την ημέρα της γυναίκας;»
- Η συγκλονιστική και ιστορική επιστολή του εκδότη της «Καθημερινής» στον Αδόλφο Χίτλερ
- Άγγελος Παπαδημητρίου για Μαρινέλα: «Δυστυχώς, έχω νέα της - Είναι μεταξύ ουρανού και γης»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.