Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατά τη διάρκεια έκτακτου συμβούλιου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Κάτιας: «Βρισκόμαστε εδώ για να σας ενημερώσω για κάτι που σας απασχολεί πολύ τον τελευταίο καιρό. Θα ήθελα, λοιπόν, να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρόλο αυτά οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει». 

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως η τράπουλα... ανακατεύεται και πλέον δεν θα μείνουν οι ίδιες.

Σήκωσε τον Γιώργο Κοψιδά από τους Διάσημους και τον Τζέιμς Καφετζή από τους Μαχητές ως τους καλύτερους παίκτες των ομάδων τους, ώστε να είναι αυτοί που θα κάνουν την επιλογή των νέων ομάδων ως «αρχηγοί».

«Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Οι παίκτες χαμογελούσαν αμήχανα στις δύο πλευρές, το ίδιο και ο Τζέιμς Καφετζής, που ωστόσο μαζί με τον Κοψιδά πήρε μία μικρή παράταση για να αποφασίσει ποιους παίκτες θα επιλέξει στη νέα ομάδα που κλήθηκε να σχηματίσει.

Ο Γιωργος Λιανός έδωσε χρόνο στους δύο αρχηγούς που επέστρεψαν στις καλύβες τους με τους -προς το παρόν- συμπαίκτες τους, πριν αποφασίσει ποιους θα διαλέξει, όπως και ο Κοψιδάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA