Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ήττα για τους «Κόκκινους» στο αγώνισμα με έπαθλο μία πίτσια, έφερε γκρίνια στην ομάδα, με τους περισσότερους να αποδίδουν την ευθύνη στον Γιώργο Κοψιδά, που ήθελε να αγωνιστεί τελευταίος για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Το ίδιο έκανε και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ξέσπασε καθώς θεώρησε ότι ο εγωισμός του Γιώργου Κοψιδά, στέρησε από την ομάδα το φαγητό που τόσο έχει ανάγκη.

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Σε ένα ομαδικό σπορ η συνισταμένη των δυνάμεων πρέπει να εκτιμηθεί αμερόληπτα και με βάση τη λογική. Εάν μπουν εγωιστικά κριτήρια στη μέση είναι σχεδόν βέβαιο ότι οδεύουμε προς την ήττα. Μία νίκη σε μία μέρα δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Αυτό ένας λογικός νους πρέπει να το εκμεταλλευτεί και να πει θα δώσω βαρύτητα στον παίκτη που αυτή τη μέρα φαίνεται πως έχει μεγαλύτερη εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον» λέει αρχικά ο Κονδυλάτος

«Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Ο Κώστας ψήφισε τον Κοψιδά για να παίξει ενώ δεν έγινε το αντίστροφο» συνεχίζει.

«Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, να την επιστεγάσουν ότι «αφού με λέτε συνέχεια αρχηγό, εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού». Και επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες» καταλήγει εν εξάλλω.

Διαβάστε ακόμα

Οι 10 χειρότερες ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο- Ίσως δεν ήταν η μέρα τους!

Οι κορυφαίες γαλλικές σειρές που αξίζει να δεις- Merci Netflix!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.