Καταπέλτης ήταν ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.
«Υπάρχει ένας τρίτος σκηνοθέτης, τον οποίο εγώ δεν τον γνωρίζω και ο οποίος καλεί διάφορα αγόρια και τους λέει ότι για να απελευθερωθείς πρέπει να γυμνωθείς, διάφορες βερμπαλιστικές αηδίες ας πούμε, να αυνανιστείς ενώπιόν μου και έλεγα κι εγώ ποιος είναι αυτός και τι έργο έχει να επιδείξει.
Ξαφνικά ο Απόστολος ο Καμιτσάκης, που κάνει τον παπά στο σίριαλ πετάχτηκε και μου είπε ότι "με έχει φωνάξει κι εμένα σε οντισιόν και μου ζήτησε αυτά". Σίγουρα υπάρχει μια φοβερή αλήθεια πίσω από αυτές τις καταγγελίες» είπε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Πρω1νό» του ANT1.
Διαβάστε ακόμα:
Το «μπράβο» της Ακρίτα στη Δανδουλάκη για την αποπομπή Φιλιππίδη
- Μηνύματα Τσίπρα προς πάσα κατεύθυνση: Τα πρόσωπα που καλεί και η παρουσία στις επόμενες εκλογές
- Κρας τεστ για την κυβέρνηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός - O προβληματισμός Μητσοτάκη
- Γιάννης Μπρούζος: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών ο συγγραφέας του βιβλίου «24 γράμματα στον γιο μου»
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.