Με έναν μεγάλο θαυμαστή του ήρθε αντιμέτωπος ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef 5 στο επεισόδιο της Παρασκευής.
Ο λόγος για τον Πέτρο, ο οποίος την ώρα που έφτιαχνε το rib-eye φιλέτο του, εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Σωτήρη Κοντιζά. «Πω πω σας αγαπάω…», του είπε με τον σεφ να μένει έκπληκτος και να του απαντάει αμήχανα: «Ορίστε;».
«Σας αγαπάω που μου το θυμίσατε», απάντησε γελώντας ο 23χρονος διαγωνιζόμενος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του λέει: «Παρακαλώ Πέτρο μου…».
Λίγα λεπτά πριν ο διαγωνιζόμενος δήλωσε ότι οι κριτές είναι πιο ωραίοι από κοντά, χαρακτηρίζοντάς τους «καλά τυπάκια».
Όμως, «ο κύριος Κοντιζάς μου αρέσει λίγο παραπάνω… είναι πιστεύω ο ήρωάς μου», είπε στην κάμερα, εκφράζοντας στη συνέχεια την πρόθεσή του να κερδίσει το MasterChef.
Διαβάστε ακόμα:
«Βόμβα» Ρώμα για άλλον σκηνοθέτη που ζητά από αγόρια να αυνανιστούν μπροστά του
Mad Clip κατά Βανδή: «Δεν σέβεται την τραπ, τη σνομπάρει - Μόνο Βίσση»
- Μηνύματα Τσίπρα προς πάσα κατεύθυνση: Τα πρόσωπα που καλεί και η παρουσία στις επόμενες εκλογές
- Κρας τεστ για την κυβέρνηση ο ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός - O προβληματισμός Μητσοτάκη
- Γιάννης Μπρούζος: Πέθανε σε ηλικία 41 ετών ο συγγραφέας του βιβλίου «24 γράμματα στον γιο μου»
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.