Σε ηλικία 81 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Αντώνης Καλογιάννης. Ο εμβληματικός ερμηνευτής ήταν κατάκοιτος επί σειρά ετών και προδόθηκε από την καρδιά του σκορπίζοντας θλίψη και τη συγκίνηση σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Η ΕΡΤ τιμά τη μνήμη του και προβάλλει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021, στις 19:00 την εκπομπή «Συναντήσεις» οπού είχε μιλήσει για όλα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Αντώνης Καλογιάννης θυμάται τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Καισαριανή, τις διάφορες δουλειές που έκανε, αλλά και το πώς άρχισε να τραγουδά και να μαθαίνει το τραγούδι μέσα από το σπίτι, τη γειτονιά και την παρέα.
Αναφέρεται στην καθοριστική γνωριμία του με τον Μίκη Θεοδωράκη (δηλώνει άλλωστε «Θεοδωρακικός»), στις πρώτες συναυλίες που έδωσε στη Μόσχα, αλλά και στις περιοδείες που έκανε με τη Μαρία Φαραντούρη κατά τη διάρκεια της χούντας, κάνοντας γνωστή στο εξωτερικό την κατάσταση που επικρατούσε τότε στην Ελλάδα.
Ακόμη, αναφέρεται στη μεγάλη αδυναμία του, τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, στη συνεργασία του με τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Μίμη Πλέσσα και τον Δημήτρη Χριστοδούλου, αλλά και στην εμφάνισή του στο Μέγαρο Μουσικής.
Διαβάστε ακόμα
Πέθανε στα 81 του ο τραγουδιστής Αντώνης Καλογιάννης
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.