Ομάδα νεαρών έπαιζε χιονοπόλεμο στην πλατεία Αγίας Παρασκευής την ώρα που η ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, Μάνια Αλιβιζάτου, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.
Την ώρα που η δημοσιογράφος μιλούσε στην κάμερα, μια χιονόμπαλα... προσγειώθηκε στο πρόσωπό της, με την ίδια να το αντιμετωπίζει με χιούμορ.
«Βλέπετε έχουμε και τον χιονοπόλεμο», σχολίασε και συνέχισε το ρεπορτάζ.
Λίγο προτού ολοκληρώσει όμως το ρεπορτάζ, ένας νεαρός την πλησίασε και της πέταξε ακόμα μία χιονόμπαλα στο κεφάλι.
Διαβάστε Ακόμα
Αγανακτισμένος ο Στέφανος Μάνος: Ζω στην Εκάλη από μικρό παιδί, πρώτη φορά βλέπω τέτοια διάλυση
Ο «λεοντόκαρδος» Γιώργος Μαζωνάκης έκανε μπάνιο στη θάλασσα εν μέσω χιονιά!
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.