Μενού
  • Α-
  • Α+

«Όταν πήγαινα στην ΣΤ' Δημοτικού, κάποιος βίασε τη 13χρονη κολλητή μου, ήταν τότε λίγο μεγαλύτερη από εμένα εκείνη. Από τότε άλλαξε η ζωή της. Φαντάσου, μιλάμε για ένα κορίτσι 13 ετών» είπε η Έλενα Παπαρίζου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η ίδια δεν έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποιητικής συμπεριφοράς στο χώρο εργασίας. «Σίγουρα κάποιος στη δουλειά έχει πει κάτι άσχημο  αλλά ήταν κακή η στιγμή. Γνωρίζω ότι γίνονται σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε όλους του χώρους. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Οι άντρες που ήταν δίπλα μου με προστάτευαν» είπε η τραγουδίστρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...