Λίγο πριν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ο Αλέξης Παππάς «τα έβαλε» με όλους. Όταν ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε πώς νιώθει που τα παιδιά της ομάδας του έχουν στοχοποιήσει τον ίδιο, τον Chris και την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Αλέξης Παπάς δήλωσε χωρίς περιστροφές: «αδιαφορώ πλήρως για τη στάση των παιδιών που υποστηρίζουν ξανά ότι θα μας ψηφίσουν. Καλά θα κάνουν να μας ψηφίσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ανοίγουν μια δική τους λακούβα και θα πέσουν πάλι μέσα».
«Το τι έχει γίνει στην απέναντι ομάδα με αφήνει παγερά αδιάφορο και μου έχει δώσει μέχρι στιγμής μια αίσθηση αηδίας. Βλέπω ομάδες και παραομάδες και υποομάδες από εκεί που ήταν αγαπημένοι τώρα να είναι τσακωμένοι» πρόσθεσε με νόημα ο Αλέξης Παππάς.
- O Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη τη τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: Λυγίσαμε από μια φωτογραφία
- Ο νέος προβληματικός κανονισμός των ΗΠΑ «μπουκώνει» στρατιώτες με τεστοστερόνη
- Η περιπετειώδης ζωή της Σωτηρίας Μπέλλου γίνεται σειρά: Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί
- «Δυστυχώς μου την έκανες»: Το σπαρακτικό αντίο του Τζώνυ Θεοδωρίδη στον Λορέντζο Καριέρε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.