Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Τετάρτης, ο Σάκης Τανιμανίδης σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» ξενάγησε τους τηλεθεατές στο σπίτι της «Φάρμας», του ριάλιτι του ΑΝΤ1 που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου. Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» μας έδειξε την κουζίνα και άλλες γωνιές του σπιτιού στο οποίο πρόκειται να ζήσουν οι Μιχάλης Ιατρόπουλος, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάσης Πάτρας, Σοφία Παυλίδου, Στράτος Τζώρτζογλους, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Μαντζουράνης, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη και Παναγιώτης Χατζόπουλος.

Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, οι 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Μάλιστα, το σπίτι στο οποίο θα μείνουν οι αγρότες αποτελείται από μια παραδοσιακή κουζίνα, από τον χώρο στο οποίο οι παίκτες θα κοιμούνται, αλλά και από την ζεστή τραπεζαρία, όπου μας τα έδειξε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από την εκπομπή το Πρωινό!

Ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε ότι θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αγωνίσματα της «Φάρμας» στα οποία θα πρωταγωνιστήσουν τα πριόνια και τα τσεκούρια!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.