Μενού
  • Α-
  • Α+

Για όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης μίλησε  στην εκπομπή «Love it» , ο πρώην παίκτης του «Survivor», Chris Σταμούλης.

Ο Chris αναφέρθηκε στη σχέση του με τους παίκτες της μπλε ομάδας, τι συνέβη στην περίφημη βόλτα που πήγε με τον Αλέξη Παππά, αλλά για τις σχέσεις της Μαριαλένας με τον Σάκη και της Άννας Μαρίας με τον Μπάρτζη.

«Δεν περίμενα πως θα αποχωρήσω τουλάχιστον όχι ακόμα. Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε μια φοβερή ταχυκαρδία. Αδικήθηκα, δεν ήμουν ο χειρότερος παίκτης αγωνιστικά. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι παίκτες από εμένα που η ομάδα δεν τους έβγαλε καθόλου στον τάκο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα και τη στρατηγική τους. Αυτό που με έβαλε ουσιαστικά εκτός της ομάδας ήταν η πρώτη ψηφοφορία που έγινε και βγήκα υποψήφιος», ανέφερε αρχικά ο Chris Σταμούλης

Για την περίφημη βόλτα που πήγε με τον Αλέξη Παππά είπε:

«Με τον Αλέξη μια βολτούλα πήγαμε και χαθήκαμε σε ένα δάσος. Τα μέρη δεν τα ξέρουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Σπάστηκαν κιόλας. Μπορεί να είχαμε πάθει το οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Τα παιδιά νόμιζαν πως πήγαμε κάπου και φάγαμε. Γράφτηκε ότι βρήκαμε έναν σεκιουριτα, τον τραμπουκίσαμε και τον χτύπησε ο Αλέξης. Εγώ που ήμουν μάρτυρας, δεν έγινε σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο»

«Δεν ένιωθα τόσο μπλε ομάδα, ένιωθα ότι είμαστε ένα δίδυμο μέσα σε αυτή την ομάδα γι’ αυτό και δεν ήθελα να φωνάξω στον πάγκο. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω», προσέθεσε.

«Αρχικά τον James τον συμπαθούσα, μιλούσαμε την ίδια γλώσσα, ήμασταν κοντά σε πολλά πράγματα, έξυπνος, ευφυής, είναι ένας πολύ διπλωματικός άνθρωπος και κάθε του κίνηση έχει από πίσω ένα ερωτηματικό, κάτι που δεν συνέβαινε στην αρχή. Θα κάνει το οτιδήποτε για να πετύχει τον σκοπό του. Πιστεύω πως ήρθε η αρχή του τέλους για τον James, εκτός αν διαμορφώσει μία πολύ καλή στρατηγική», δήλωσε σχετικά με τον πρώην συμπαίκτη του στη μπλε ομάδα, James Καφεντζή.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη.

«Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε κάποια πράγματα στην αρχή για τον Σάκη μπροστά στον Τζέιμς. Χρησιμοποίησε τη Μαριαλένα για να βγάλει τον Σάκη εκτός. Πιστεύω πως η Μαριαλένα και ο Σάκης θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια. Στις πράξεις βλέπω ότι δεν το απορρίπτει. Ο Σάκης ίσως το θέλει πιο πολύ αλλά τους βλέπω πιο κοντά σ’ αυτό το πράγμα. Νομίζω ότι τα γεγονότα που έγιναν τώρα με τον Τζέιμς θα τους δέσουν πιο πολύ. Ο Σάκης δεν  την ανέφερε καν ότι είχαν κάτι μεταξύ τους, το οποίο είναι κακό».

«Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Είναι στον χαρακτήρα του, να μην πει κάτι και να πει θα το πω όταν έρθουν οι κάμερες. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός, προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια μέσα στο παιχνίδι, είναι σαν μία βάρκα που κλίνει προς την πλευρά που τον συμφέρει περισσότερο. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για έτσι θεωρούσε ότι θα έχει την εύνοιά τους κάτι που θα την κρατούσε στο παιχνίδι. Του Αλέξη δεν του αρέσει η Ελευθερία, δε θα μπορούσε να τη δει ερωτικά. Ήταν νευριασμένος γιατί θεώρησε ότι του την πέφτει γι’ αυτό τον λόγο», υποστήριξε για τους πρώην συμπαίκτες του στη μπλε ομάδα.

.Σχετικά με όσα ανέφερε ο James ότι βλέπει  τον Αλέξη σαν πρότυπο για να μπει στη showbiz, ανέφερε.

«Αυτά είναι χαζομάρες, αν ήταν έτσι, θα είχα κολλήσει από την αρχή με τον Αλέξη. Ο Αλέξης θεωρώ ότι έχει κάνει κάποια σημαντικά πράγματα και επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να μαθαίνω από ανθρώπους που θεωρώ ότι έχουν πετύχει κάποια σπουδαία επιτεύγματα, ειδικά σε χώρους με τους οποίους δεν έχω σχέση όπως η showbiz και ήθελα να μάθω πώς λειτουργεί γιατί μ’ ενδιαφέρει η τηλεόραση».

Για τη σχέση ανάμεσα στην Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη δήλωσε:

«Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει φλερτ με την Άννα Μαρία και τον Νίκο. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο. Αφού ήταν από την αρχή όλη μέρα μαζί, πήγαινε να κοιμηθεί δίπλα του. Αγκαλίτσες, μιλάνε ψιθυριστά. Αυτά φλερτ μου φαίνονται. Ο Νίκος νομίζω κυρίως φλερτ δέχονταν περισσότερο. Και αυτός από την πλευρά του, αλλά όχι τόσο πολύ όσο η Άννα Μαρία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.