Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και σχεδόν όλη την Κόκκινη ομάδα στο Survivor 4 το τελευταίο διάστημα.

Αφορμή για να γυρίσουν την πλάτη στον Ντάφυ οι «κολλητοί» του - δηλαδή Κόρο, Ασημακόπουλος, Κοψιδάς - ήταν όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι, πως τους πρόσφερε ένα χρηματικό ποσό με αντάλλαγμα να τον κρατήσουν στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι, έχει γίνει έξαλλος και με το γεγονός πως παίρνει πολλά λεφτά από την παραγωγή για να συμμετέχει στο παιχνίδι, ενώ ουσιαστικά κάνει διακοπές.

Ως αποτέλεσμα, η ομάδα και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Κόρο αποφάσισε να μην του δίνει να φάει από τα ψάρια που πιάνει, με τον Παύλο Γαλακτερό να είναι ο μόνος που βρέθηκε απέναντι του λέγοντας πως αν δεν του δώσουν να φάει, τότε ούτε και ο ίδιος θέλει τα ψάρια.

Ο παρουσιαστής του Survivor 4, λοιπόν, μιλώντας μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, δήλωσε πως οι παίκτες έχουν νευριάσει με τον Τριαντάφυλλο για κάτι το οποίο δεν έχει καταγραφεί από τις κάμερες, ενώ ο ίδιος σφυρίζει αδιάφορα.

«Η κουβέντα που είπα στα παιδιά είναι «παλέψατε όλοι μαζί σε έναν αγώνα για να κερδίσετε το ψαρευτικό κιτ. Αυτό δεν είναι μόνο για αυτούς που ξέρουν να ψαρεύουν. Όλη η ομάδα πήγε και έπαιξε», ανέφερε, ενώ συνέχισε «Δεν παραδέχτηκαν ανοιχτά πως είναι λάθος. Στο συμβούλιο τους πήγα από δω τους πήγα από κει... Τελικά, φύγανε λίγο πικραμένοι. Αλλά την άλλη ημέρα το πρωί ήρθαν οκ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.