Η Νίκη Λυμπεράκη απέδειξε ότι έχει αρκετό χιούμορ αφού έστειλε ένα ανέκδοτο στους «Ράδιο Αρβύλα» το οποίο ξεπέρασε μέχρι και τα ανέκδοτα του ΣτάθηΠαναγιωτόπουλου.
«Τι είναι γρήγορο έχει πεταχτά αυτιά και ανιχνεύει τον κορονοϊό» μα φυσικά το «rapid rabbit test». Ακούγοντας το ανέκδοτο η τηλεοπτική παρέα χαμογέλασε και ο Στάθης τους αποκάλυψε ότι του το έστειλε μια κυρία που λέει δελτίο ειδήσεων και το γράφει και είναι πολύ κοντά τους.
Αμέσως ο Αντώνης Κανάκης το κατάλαβε και αναρωτήθηκε «Η Νίκη το έστειλε;».
Τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφού την αποκάλυψε, είπε ότι του έστειλε μήνυμα την προηγούμενη μέρα και του είπε ότι δεν μπορεί να γράψει το δελτίο εξαιτίας τους διότι σκέφτεται συνέχεια τέτοια αστεία.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.