Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα που η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δεν θα βγει στον αέρα και ο Νίκος Μουτσινάς, με insta stories που έκανε, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η συγκεκριμένη κατάσταση θα κρατήσει για μερικές μέρες ακόμα.
Έτσι λοιπόν, όλοι οι συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ βρίσκονται σε καραντίνα και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
«Εμείς, όπως καταλάβατε και από την Πέμπτη και από την Παρασκευή και από χθες μας βρήκε ο Covid τελικά, μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.
Και πρόσθεσε «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, κι εμάς μας λείπετε κι εμείς θέλουμε να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε τα χαζά μας, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια και θα στείλουμε πίσω όλη την αγάπη».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.