Μετά την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο καθένας μπορεί να κάνει τις εκτιμήσεις του για το ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει και στη θεωρία όλοι θα συμφωνούσαμε πως ο Παύλος Γαλακτερός είναι φαβορί προς αποχώρηση.
Ο Τριαντάφυλλος έχει βγει 6 φορές υποψήφιος και δεν έχει φύγει, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει μεγάλο έρεισμα, ενώ μπορεί να μείνει επειδή αποτελεί στήριγμα σε Τριαντάφυλλο και Παππά και το κοινό των 2 θα την στήριζε, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει δημιουργήσει fanbase όντας από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι και έχει πολύ πιο έντονη παρουσία σε σχέση με τον Παύλο.
Κι όμως, όλες οι πληροφορίες, τα λεγόμενα spoilers που έχουν διαρρεύσει, αλλά και εκτιμήσεις, φέρνουν την Ελευθερία Ελευθερίου ένα βήμα από την αποχώρηση, κάτι που σίγουρα αφαιρεί δύναμη από Παππά-Τριαντάφυλλο στις ψηφοφορίες, αλλά δυναμώνει την Κόκκινη Ομάδα, αφού η Ελευθερία έχει γίνει πιο αδύναμη στα αγωνίσματα κι από τον Τριαντάφυλλο.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.