«Πανηγύρι» έστησαν στο Survivor οι παίκτες μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά ενώ ο μόνος που... το 'χει πάρει βαριά είναι ο Τριαντάφυλλος.
«Μη φανταστείτε. Όχι ότι έχω κάποια ιδιαίτερη χαρά που έφυγε ο Παππάς. Όχι μωρέ. Μην πάει το μυαλό σας. Που γέμισε χαμόγελα η παραλία!» λέει ο Ηλίας Μπόγδανος στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου του Survivor. Την ίδια στιγμή, ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης τραγουδούν: «Γεια σου Παππά! Παππά! Φιλάκια ρουφηχτά»!
Οι πανηγυρισμοί αυτοί φαίνεται πως ενοχλούν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος ήταν πολύ κοντά με τον Αλέξη. «Με την αποχώρηση του Άλεξ έγινε κάτι αδιανόητο, κάτι που δεν το χωράει ο νους μου. Οι πανηγυρισμοί των παιδιών είναι ντροπή» λέει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.