Αν ένα πρόσωπο έχει αναδειχθεί περισσότερο από τα υπόλοιπα στο φετινό Survivor, αυτό είναι αναμφίβολα ο Τζέιμς Καφετζής. Δεν έχει περάσει επεισόδιο, δεν έχει περάσει εβδομάδα που να μην βρίσκεται περισσότερο από όλους στο προσκήνιο και το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται να τον στηρίζει σχεδόν ισάξια με τον Τριαντάφυλλο. Αυτή τη δυναμική που έχει ως πρόσωπο την αναγνωρίζουν στον ΣΚΑΪ και ο Τζέιμς μπορεί να έχει την πορεία του Μάριου Πρίαμου.
Ο Πρίαμος που βγήκε από το πρώτο Survivor, έκανε ταξιδιωτική εκπομπή στο Open την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάτι αντίστοιχο φέρονται να ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ και για τον Τζέιμς.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, το κανάλι πήρε έμπνευση από τα βίντεο στο Youtube που έχει αναρτήσει ο Τζέιμς από ταξίδια που έκανε με τη σύντροφό του Μαξίν και εξετάζεται η πιθανότητα να γίνει αυτό σε μορφή εκπομπής. Βέβαια, το κανάλι διαθέτει ήδη μια τέτοια εκπομπή, αυτή του Ευτύχη Μπλέτσα που ταξιδεύει με τη γυναίκα του.
Ως εναλλακτική, υπάρχει ενδεχόμενο να προστεθεί στο team κάποιας εκπομπής, ίσως της Ιωάννας Μαλέσκου.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.