Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιτέλους νίκη για τη Μπλε Ομάδα στο Survivor. Οι έριδες έμειναν για λίγο στην άκρη και οι Μπλε κέρδισαν με 10-6 τους Κόκκινους στο αγώνισμα επικοινωνίας, όπου το έπαθλο ήταν δύο σουβλάκια, ένα μπέργκερ και ένα βίντεο από πρόσωπο του φιλικού τους περιβάλλοντος. Μόνο που για τον Τζέιμς Καφετζή δεν ήταν φίλη αυτή που του έστειλε μήνυμα.

Πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός κοίταξε με νόημα τον Τζέιμς και του μίλησε γερμανικά. Ο Τζέιμς κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για τη Μαξίν, τη Γερμανίδα καλλονή με την οποία είναι ζευγάρι και την έχουμε δει στα διάφορα ταξιδιωτικά βίντεο που έκανε στο Youtube.

Ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι πριν μπει στο Survivor, είχαν χωρίσει και ετοιμάζονταν να επανασυνδεθούν, αλλά δεν πρόλαβε και το πράγμα είχε μείνει ανολοκλήρωτο. «Ελπίζω να μη δω στο βίντεο κανέναν Γερμαναρά με σανδάλι και κάλτσα» είπε χαριτολογώντας μετά τη νίκη ο Τζέιμς και φαίνεται πως η Μαξίν τον περιμένει όταν γυρίσει. Ακόμα ένα κοινό στοιχείο που έχει με τον Αλέξη Παππά, τον οποίο είδαμε να στέλνει λουλούδια στην Ιταλίδα φίλη του.

Η Μαξίν πάντως δεν ξάφνιασε ευχάριστα μόνο τον Ροδίτη παίκτη του ριάλιτι, αλλά εντυπωσίασε τους υπόλοιπους στη Μπλε Ομάδα, με την Ελένη και τη Μαριαλένα να του λένε πόσο όμορφη είναι και το Νίκο Μπάρτζη να τον πειράζει λέγοντας «τι σου βρήκε;» για να δούμε μετά από καιρό ευχάριστο κλίμα στους Μπλε.

Το βραβείο καλύτερης ατάκας πάντως το παίρνει η Μαριαλένα, η οποία πατώντας πάνω στη φράση του Τζέιμς «αυτή είναι η πρώην μου», δεν έχασε ευκαιρία να πετάξει μπηχτή προς την παραγωγή λέγοντας «ε, να στη φέρουν και σένα στο Survivor».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA