Η Μαρίνα είναι η παίκτρια στο φετινό MasterChef που έχει δεχτεί την περισσότερη κριτική από συμπαίκτες και κοινό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο άτομα στο παιχνίδι που κάνουν παρέα μαζί της και δεν βλέπουν την ίδια εικόνα που βλέπουν οι υπόλοιποι. Ο Παύλος Χαπίλλος είναι ένας απ΄αυτούς και μίλησε στην κάμερα του MasterChef μετά την υποψηφιότητα του για αποχώρηση, για τους λόγους που κάνει παρέα μαζί της και με τον Γιάννη.
Η συγκίνηση ήταν διάχυτη στο σημερινό MasterChef, καθώς είδαμε πρώτα τον Σκορδάκη να δακρύζει από τα όμορφα λόγια του σεφ Νίκου Θωμά και στη συνέχεια τη σκυτάλη παρέλαβε ο Παύλος που είπε με σαρκασμό «είμαι ο κλαψιάρης της σεζόν».
Αιτία για την έντονη φόρτιση του ήταν τα όσα είπε για τη Μαρίνα και το Γιάννη και τη συμπεριφορά των περισσότερων απέναντι τους, μια συμπεριφορά που του θύμισε πράγματα που έχει βιώσει ο ίδιος.
«Δε ζήτησα από κανέναν σήμερα να με βοηθήσει. Μου είπε ο Γιάννης ότι θα είναι από πάνω μου, η Μαρίνα ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο λίγο αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες και ο Γιάννης και η Μαρίνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τους πάω πάρα πολύ και τους δύο. Γιατί ότι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δε μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους. Μου αρέσει να τους δικαιολογώ.
Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους, βρίσκεις και έναν τρόπο να τους μάθεις, εάν θέλουν να αλλάξουν. Έχω κριθεί πάρα πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις ή να καταλαβαίνουν την οπτική σου. Είναι κάτι που δε θέλω εγώ να κάνω στους άλλους».
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.