Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη νέα τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ο δάσκαλος» που θα προβληθεί την νέα τηλεοπτική σεζόν στο Mega.  Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα θα βρεθούν οι συντελεστές καθώς εκεί θα εξελιχθεί η ιστορία που αναμένεται να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: 300.000 ευρώ θα κοστίζει κάθε επεισόδιο της νέας του σειράς στο Mega

Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

H υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…