Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία από τις μεγαλύτερες «μεταγραφές» του καλοκαιριού: Και επίσημα η Αγγελική Νικολούλη στο Mega! Η δημοσιογράφος που έχει συνδυάσει το όνομά της με το... μυστήριο και τις ανακαλύψεις, άφησε τον Alpha και από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του MEGA, η Νικολούλη θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή να παρουσιάζει εκπομπές έρευνες σαν το «Φως στο Τούνελ», όπως είχε συνηθίσει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς «Ο Δάσκαλος» για το Mega

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού: «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ.

Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος  και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα».