Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (29/8) ο δεύτερος κύκλος του Big Brother με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη στον σχολιασμό. Μερικές ώρες μετά το τέλος του live, η Ναταλί Κάκκαβα έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Διαβάστε ακόμη: Big Brother: Πρεμιέρα με ανατροπές - Η πρώτη δοκιμασία, η αποχώρηση και το μυστικό δωμάτιο
Η ανάρτησή της στο Instagram
«Και τώρα που έφυγε το άγχος της πρεμιέρας θέλω να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την αγάπη που μας δείχνετε…Ναι δεν το έχουμε ξανακάνει…Ναι είναι πράγματι ένα πολύ απαιτητικό project… Ναι κολυμπάμε σε πολύ βαθιά νερά με ανέμους έως και 9 μποφόρ (για να θυμηθώ και τα παλιά). Όμως σας υπόσχομαι τα εξής… Ο χαρακτήρας μας δεν θα αλλοιωθεί… Η αγάπη και ο σεβασμός προς εσάς είναι δύο αξίες αδιαπραγμάτευτες και το κυριότερο, όσο έχουμε τη στήριξη σας δεν φοβόμαστε τίποτα… Περιμένουμε τα σχόλια σας…», έγραψε στην ανάρτησή της η Ναταλί Κάκκαβα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.