Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το The 2night Show επιστρέφουν στο πρόγραμμα του ANT1 για έκτη σεζόν, με την πρεμιέρα της εκπομπής να προγραμματίζεται για τις 27 Σεπτεμβρίου.
Διαβάστε ακόμη: Αρναούτογλου: Γνωστός γιατρός μου πρότεινε χάπι για να χάσω γρήγορα βάρος
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 23:30, ο Γρηγόρης και η ομάδα του, θα υποδέχονται καλεσμένους, θα σχολιάζουν τα γεγονότα της επικαιρότητας, ενώ παράλληλα θα παίζουν διασκεδαστικά παιχνίδια. Φέτος, μάλιστα, το The 2night Show θα έχει και αρκετές εκπλήξεις. Μία από αυτές και ο συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη.
Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στο Πρωινό του ANT1, στο πλευρό του παρουσιαστή θα βλέπουμε τη φετινή σεζόν τον Σπύρο Ντούγια, τον μικρό Σέργιο από τις «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος είχε φιλοξενηθεί πέρυσι στο The 2night Show και είχε κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών.
- Οι μουσικοί από τις Τρύπες απάντησαν στους Metallica: Το σχόλιο για το «Δεν χωράς πουθενά» στο ΟΑΚΑ
- Φρίκη στο Ηράκλειο: Παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους
- Κάρλος Κάιζερ: Ο μεγαλύτερος απατεώνας στην ιστορία του ποδοσφαίρου
- Μεθυσμένος ο δράστης που πυροβόλησε τη γυναίκα στις Τζιτζιφιές: Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο λαιμό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.