Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλαγές για ακόμη μία φορά στο σπίτι του Big Brother, από το οποίο το βράδυ της Παρασκευής αποχώρησε ο Νικόλας Tσίρλης, ενώ προστέθηκαν τρεις νέοι παίκτες. Στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, αρχικά ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Νικόλας Τσίρλης. Ωστόσο, η Ευδοκία κέρδισε τη δοκιμασία του βέτο και εξασφάλισε την ασυλία. Αυτό έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τους Στηβ Μιλάτο κι Μαίρη Βαρσάμη, μαζί με τους Νίκο Τακλή κι Νικόλα Τσίρλη, με τον τελευταίο να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Big Brother: Οι τρεις νέοι παίκτες

Στο σπίτι του Big Brother μπήκαν τρεις νέοι παίκτες το βράδυ της Παρασκευής (24/9). Πρόκειται για τους Μαρία Αλεξόγλου, Μιχάλης Γαβαλάς και Άννα Ελευθερίου. Η Μαρία Αλεξόγλου είναι 32 ετών, έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά, είναι τραγουδίστρια και όπως είπε είναι δυναμικός χαρακτήρας και κοινωνική και θέλει να περάσει καλά.

Ο Μιχάλης Γαβαλάς είναι 33 ετών και είναι από την Αμοργό κι ασχολείται με Τουριστικά. Είναι πατέρας δύο παιδιών και παίζει βιολί. Στο σπίτι του Big Brother ήρθε να δείξει τον αυθορμητισμό του, την ατάκα του και τον χαβαλέ του: «Με παρότρυνε ένας φίλος να μπω και το είχα ξεχάσει, όταν με πήραν τηλέφωνο. Για τώρα όλα τα παιδιά φαίνονται εντάξει. Είναι όλοι ιδιαίτεροι κι ο καθένας έχει την προσωπικότητά του».

Η τελευταία παίκτρια, που μπήκε ήταν η Άννα Ελευθερίου, η οποία κέρδισε την δεύτερη σεζόν του Power of Love. Η Άννα είναι από την Κύπρο και δήλωσε: «Είμαι 35 χρονών κι ελπίζω να είναι καρμικό που μπαίνω σήμερα, μιας κι έχω τα γενέθλιά μου. Είμαι YouTuber και θα μου λείψει λίγο η επικοινωνία με τον κόσμο. όποιος πει ότι δεν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το έπαθλο, θα πει ψέματα και πιστεύω σε εμένα. Κάτι που δεν θα έκανα σίγουρα είναι να πατήσω επί πτωμάτων και να προδώσω την αξιοπρέπειά μου.

Big Brother: Η γραμμή ζωής της Ευδοκίας

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (24/9) ήταν η σειρά της Ευδοκίας να δείξει την δική της γραμμή ζωής.