Η super Kiki, την οποία φέτος βλέπουμε στο J2US, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περσινή συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ένα σχόλιό της έκανε άνω κάτω τους παρουσιαστές της εκπομπής «το Πρωινό» που κλήθηκαν να σχολιάσουν τις δηλώσεις της. Η super Kiki , που είχε συνεργαστεί συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τις «Σφήκες» στην εκπομπή «The 2Night Show», μίλησε για τη συνεργασία της αυτή, τονίζοντας ότι «υπέφερε».
Διαβάστε ακόμη: J2US: Το τσιφτετέλι της Στικούδη υπό το... Σκάνια του Γιώργου Βελισσάρη
Αρχικά ανέφερε: «Δεν είδα την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Σπύρος Ντούγιας ποιος είναι; Με ενοχλεί που τα μικρά παιδάκια είναι στην τηλεόραση» και τόνισε: «Με τον Γρηγόρη δεν είχα θέμα αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο το concept γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, σε κάτι πιο ελεύθερο. Με εμποδίζει η τηλεόραση».
Η λέξη «υπέφερα» δημιούργησε ένταση μεταξύ των παρουσιαστών και συντελεστών της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά προσπαθούσε να εξηγήσει πως εννοούσε ότι είχε μια ωραία συνεργασία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά υπέφερε γιατί δεν ήταν ο εαυτός της, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πώς έκανε «κωλοτούμπα» καθώς στην τελευταία εκπομπή του «The 2night show» τον ευχαριστούσε και δήλωνε το πόσο ωραία πέρασε.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.