Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «μάχη» για το ποια κοπέλα θα κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά στο «Bachelor» συνεχίζεται και όσο περνάει ο καιρός οι εντάσεις στη βίλα του ριάλιτι αγάπης του Alpha δεν έχουν τέλος, ενώ ο ανταγωνισμός «χτυπάει» κόκκινο. Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/10) ο Αλέξης Παππάς έγινε... δάσκαλος και έβαλε απροειδοποίητο τεστ στις παίκτριες στη... χημεία των σχέσεων και στη συνέχεια στη Γεωγραφία, με τις περισσότερες να αποτυγχάνουν παταγωδώς.

Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Οι σειρές κατατροπώνουν τα ριάλιτι

Στο ομαδικό ραντεβού ο Αλέξης Παππάς είχε όρεξη να δει την Άννα, την Ιζαμπέλα, την Τζωρτζίνα, τη Σταύη, Νικόλ, τη Φένια, την Αθηνά και την Έλεν και να τις πάει για μάθημα χημείας…

Οι κοπέλες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και την καθεμία περίμενε από μία μινιατούρα ηφαιστείου με όλους τους συμβολισμούς του για τον έρωτα. Μέσα σε αυτό τα κορίτσια κλήθηκαν να πυροδοτήσουν τη συνταγή της ιδανικής σχέσης, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις χημικές ουσίες, που τους έδωσε ο Bachelor. Μία από τα κορίτσια βέβαια αντί για ηφαίστειο είδε «μυρμηγκοφωλιά» κάνοντας τον Αλέξη να γουρλώσει τα μάτια. Τελικά, η ομάδα της Σταύης κέρδισε εκείνη της Ιζαμπέλας και στο τέλος οι παίκτριες ενεργοποίησαν το... ηφαίστειο της αγάπης.

Συνέχεια στις δοκιμασίες με το μάθημα της Γεωγραφίας. Οι δύο ομάδες θα έπρεπε να βρουν και να τοποθετήσουν στο σωστό σημείο πάνω στον χάρτη κάθε έναν από τους νομούς της χώρας. Η Σταύη έκανε την πρώτη ερώτηση που έκανε τον Αλέξη να αισθανθεί άβολα, προκαλώντας και τα σχόλια των συμπαικτριών της. Συγκεκριμένα, ρώτησε τον Bachelor αν ο χάρτης στον πίνακα είναι πράγματι εκείνος της Ελλάδας και όχι της Κουάλα Λουμπούρ.

Η Σταύη δεν ήταν η μόνη «μαθήτρια» με απορίες, καθώς και η Άννα δεν ήξερε προς τα που να προσδιορίσει την θέση της Κύπρου στον χάρτη σε σχέση με αυτήν της Ελλάδας.

Το Twitter δεν άφησε ασχολίαστα όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τετάρτης (13/10)