Στο «X Factor», το οποίο θα προβάλλεται από το Mega, σε ρόλο κριτών φαίνεται πως θα βρεθούν Αντώνης Ρέμος και Αννα Βίσση, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του youfly.com που μετέδωσε στην εκπομπή «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Διαβάστε ακόμη: Και επίσημα στο Mega η Μαρία Μπεκατώρου - Επιστρέφει 9 χρόνια μετά
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παραγωγή του show αναζητά άλλα δύο ηχηρά ονόματα για να κλείσει η τετράδα της κριτικής επιτροπής. Το X Factor αναμένεται να βγει στον «αέρα» στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.
Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο
- Κασσελάκης και Καμμένος «κρυφοκοιτάζουν» την Καρυστιανού - Πού «πατάνε» και γιατί θέλουν «πολιτικό γάμο»
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- «Γενέθλια ’86»: Η αυτοκτονία του Νίκου Σκυλοδήμου που έγινε τραγούδι
- Ρία Ελληνίδου: Η ξεχασμένη εμφάνιση στο «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» 12 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.