Μενού
  • Α-
  • Α+

Επειτα από τρεις ημέρες απουσίας, η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης (21/10) στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» στο OPEN. Εμφανώς συγκινημένη, φορώντας μαύρα δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της. Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το κανάλι, τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης, τους συνεργάτες της καθώς και όλους όσοι φρόντιζαν τη μητέρα της.

Διαβάστε ακόμη: Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Πέθανε η μητέρα της

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο OPEN που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια» είπε, βουρκωμένη η Μπέττυ Μαγγίρα.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα