Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Δευτέρας (25/10) ο Δημήτρης αναγκάζεται να εξαγοράσει την Άννα για να βγάλει τον Ανέστη από το κρατητήριο κι έτσι οι 90.000 ευρώ επιστρέφουν και πάλι στα χέρια της. Η Μαρία βάζει σε προβληματισμό την Αθηνά, καθώς υποστηρίζει πως η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει «μαγειρευτεί» από κάποιον.
Διαβάστε ακόμη: Δώρα Χρυσικού: Μίλησα δημόσια για τη μάχη μου με τον καρκίνο για τρεις λόγους
Η Ελένη κάνει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, αλλά αυτός δείχνει να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη Μυρτάλη. Κι η Μυρτάλη, όμως, δεν παύει να τον σκέφτεται, ενώ η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά. Ο αστυνόμος ανακαλύπτει ότι πίσω από τους θανάτους των ηλικιωμένων βρίσκεται μια καλοκουρδισμένη επιχείρηση δολοφόνων. Η Μαρία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο.
Στο μεταξύ, φτάνει η μέρα των εγκαινίων στο καινούργιο μαγαζί της Αρετής. Όλη η Αρεόπολη εύχεται τα καλορίζικα στην οικογένεια Καπερνάρου. Ο Λυκούργος, που έχει υποδεχτεί την κόρη και το εγγόνι του, έχει να αντιμετωπίσει τα κουτσομπολιά της μικρής κοινωνίας σχετικά με τον χωρισμό της από τον άντρα της. Τέλος, η Αντιγόνη πηγαίνει στον Ισίδωρο και του ανακοινώνει τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας, στη σειρά «η Γη της Ελιάς».
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (25/10)
- Σισμίκ 1987: Η μοναδική φορά που η Ελλάδα έδειξε τα δόντια της στην Άγκυρα
- Κακοκαιρία Erminio: Οι περιοχές που μπαίνουν σε Red Code το επόμενο 48ωρο με βροχές και καταιγίδες
- Επεισόδιο με Ελένη Λουκά στην κηδεία της Μαρινέλλας: Ξαπλώθηκε μπροστά στη Μητρόπολη φωνάζοντας «ειδωλολατρεία»
- Ο τραγικός θάνατος του Μπράντον Λι στα γυρίσματα της ταινίας «Το Κοράκι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.