Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (27/10), η Καλλιόπη βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τη σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική. Ο Διονύσης προχωράει στην παράδοση των αρχαίων, έχοντας μπλέξει για άλλη μία φορά, τον Κώστα, αλλά η αστυνομία είναι σε επαγρύπνηση.
Διαβάστε ακόμη: Τηλεθέαση: Η μυθοπλασία «σαρώνει» - Σασμός, Αγριες Μέλισσες και Γη της Ελιάς στην κορυφή
Ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σεμίνα για μία ακόμη φορά καλώντας τη στο μαγαζί που θα παίζει μουσική. Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Τον Νικηφόρο όμως τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, στους γονείς της και περιμένει με αγωνία την απόφαση της.
Τόσο ο Αστέρης, όσο και η Αργυρώ προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τη βεντέτα που έγινε η αιτία να χωρίσουν. Κανείς όμως δεν ανοίγει το στόμα του… μέχρι στιγμής. Η Στέλλα είναι πολύ χαρούμενη γιατί η εγκυμοσύνη της προχωράει κανονικά και μαθαίνει το φύλο του μωρού. Ένα ατύχημα όμως θα θέσει σε κίνδυνο την ίδια και το παιδί.
Σασμός: Δείτε το trailer για το επεισόδιο της Τετάρτης (27/10)
Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha
- Οι περιοχές της Αθήνας χωρίς ΜΜΜ και ο γολγοθάς της μετακίνησης σε μια πόλη που μεγαλώνει συνεχώς
- Δηλητηρίασε τον σύζυγό της και ύστερα έγραψε παιδικό βιβλίο για τον θρήνο - Καταδικάστηκε η «μαύρη χήρα»
- Φάκελος 17 Νοέμβρη: Πώς έφθασαν οι Αρχές στα ίχνη του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου
- Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Γίνεται πόλεμος και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.