Ο Ατζούν Ιλιτσαλί ήρθε σε συμφωνία με τον Ασέμ Ασλάμ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των δικαιωμάτων της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Χαλ, ομάδα της Τσάμπιονσιπ, για 35 εκατομμύρια ευρώ (30 εκατομμύρια λίρες), όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail».
Ο Ατζούν είχε αποκαλύψεις τις προθέσεις του να μπει στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο, τονίζοντας ότι στόχος είναι να αποτελείται η ομάδα σε μεγάλο βαθμό από Τούρκους, ενώ ο στόχος είναι η ομάδα να προκαλέσει κρότο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ατζούν θα δώσει επιπλέον 23 εκατομμυρία ευρώ (20 εκατομμύρια λίρες) αν η ομάδα ανέβει στην Premier League. Για να προχωρήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, θα πρέπει να υποβληθεί σε αυστηρό έλεγχο ο Ατζούν για να ελεγχθούν τα χρήματα που θα δώσει στην ομάδα.
Η «Daily Mail» υποστηρίζει πως άμεσος στόχος του Τούρκου επιχειρηματία είναι να φέρει στην Χαλ, τεχνικό επιτελείο από την Τουρκία αλλά και ποδοσφαιριστές από την πατρίδα του, ενισχύοντας συνολικά τις «τίγρεις» σε όλα τα επίπεδα.
- Η μακρά λίστα με τους 36 κατηγορούμενους στη δίκη για τα Τέμπη: Ποιοι αντιμετωπίζουν ισόβιες ποινές
- To Πηγάδι του Διαβόλου δεν ξεχνά: Όταν το 1978 έγινε θανάσιμος λαβύριθνος για τρεις άλλους δύτες
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
- Η Θεσσαλονίκη πέφτει στα χέρια των Τούρκων - Η Άλωση της πόλης το 1430
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.