Στο σχόλιο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε για τον νεκρό ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, αναφέρθηκε και ο Αντώνης Κανάκης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τετάρτης. Σημειώνεται, ότι η εκπομπή γύρισε ξανά στον ΑΝΤ1 και είχαν πρεμιέρα τη Δευτέρα.
Ο Άρης Πορτοσάλτε είχε πει: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον… Στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».
Αφού προβλήθηκε το σχόλιο του Πορτοσάλτε, ο παρουσιαστής είπε σε έντονο ύφος: «Για να βγαίνεις στον αέρα της τηλεόρασης μία ημέρα μετά το γεγονός και να κάνεις αυτό το σχόλιο πρέπει η συναισθηματική σου νοημοσύνη να βρίσκεται υπό του μηδενός. Οι άνθρωποι που βγαίνουν στην τηλεόραση καλό είναι να έχουν μία ενσυναίσθηση. Παρακαλούμε, λοιπόν, την εταιρεία Τεχνολογίας που κατασκευάζει ρομπότ τύπου Πορτοσάλτε στο λογισμικό που τοποθετείτε αν μπορείτε να ανεβάσετε λίγο την ανθρωπιά».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ αρχικά είχε εγκαταλείψει τον τόπο του δυστυχήματος, επέστρεψε και συνελήφθη, ενώ κατά τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τέσσερα σταθμευμένα οχήματα. Ο οδηγός που έχασε τη ζωή του ήταν 21 ετών.
- Ο «σφαγέας» της Άρτας: Από ένα κέρασμα στο καφενείο, σκότωσε έξι συγχωριανούς του
- Φόβοι νέας ανάφλεξης και έκρηξης στη «Βιολάντα»: Το έδαφος έχει εμποτιστεί με προπάνιο
- Ηράκλειο: Καρέ καρέ η «κινηματογραφική» σύλληψη ζευγαριού για 14 διαρρήξεις
- Ένας άγνωστος μικρός δρόμος στο κέντρο έγινε το νέο στέκι της νυχτερινής Αθήνας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.