Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» το βράδυ της Δευτέρας (15/11) οι αφίσες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αναθέτει στο Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Σκαφά, ενώ η Βιολέτα κατηγορεί ανοιχτά τον Κυριάκο ως σπιούνο.
Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες: Το gay φιλί που αναστάτωσε τη Δρόσω και... το twitter
Η Μυρσίνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα όταν της κάνει μια απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι. Ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη, ενώ ο Προκόπης προχωράει το σχέδιο του για να τον δικαιώσει.
Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο, ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Θα εμπιστευτεί το Ζάχο;
Άγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1
- Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Ήταν ένα βραχυκύκλωμα η αρχή της καταστροφής; Τι αποκαλύπτει το σημείο «μηδέν»
- Χυδαίες απειλές σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του Κασιδιάρη: Στο στόχαστρο ο Γλαβίνας
- «Ξάφρισαν» τον βυθό στη Σκόπελο: Σπείρα Ιταλών μάζεψε κόκκινα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.