«Λύγισε» κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρωί της Παρασκευής (12/11), η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, με αποτέλεσμα να «πέσει» άμεσα διάλειμμα για διαφημίσεις. Η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της ενώ σχολίαζε το βιβλίο για τη ζωή της τηλεοπτικής περσόνας Super Κική.
Καθώς η Κατερίνα Καινούργιου ξεφύλλιζε το βιβλίο, που έγραψε η Ρενέ Στυλιαρά, παρατήρησε ένα σκίτσο με ένα κοριτσάκι που έχει σχεδιάσει κάποιες καρδιές. Οι καρδιές είχαν λάθος σχήμα και η Ρενέ Στυλιαρά την προέτρεψε να διαβάσει ένα δίστιχο.
Το απόσπασμα έγραφε: «Την αγάπη δεν ήξερα πως να την αποτυπώσω, ίσως γιατί δεν πίστευα πως είχε μόνο ένα σχήμα». Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Αμέσως ακολούθησε διάλειμμα για διαφημίσεις.
Δείτε το βίντεο:
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Τα πρότζεκτ που δεν πρόλαβε να υλοποιήσει ο Γιώργος Μαζωνάκης: Οι εμφανίσεις και το νέο τραγούδι
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.