Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Δευτέρας (15/11) ο Στάθης προσπαθεί να πείσει την Αρετή ότι δεν αγαπάει την Ιουλία παρά μόνο εκείνη και ότι θα είναι στο πλάι της να τη βοηθήσει να ξαναπερπατήσει. 

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Νέος κύκλος αίματος ανοίγει με απρόβλεπτες συνέπειες

Ωστόσο, η Αρετή, η οποία βασανίζεται από τύψεις για το θάνατο της κοπέλας που ενεπλάκη στο ατύχημα, δεν πείθεται και τον διώχνει.

Την ίδια στιγμή υποψιάζεται πως κάποιος άντρας υπάρχει στη ζωή της κόρης της, ενώ μια ξαφνική αδιαθεσία τρομοκρατεί τη Βασιλική για την εγκυμοσύνη της, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με τη Δανάη Μπάρκα το πρωί της Δευτέρας (15/11).

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Mega, ο Φίλιππος προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να μετακομίσουν στην Αθήνα, αλλά όταν η Χάιδω λιποθυμά, ανατρέπονται τα πάντα.

Εν τω μεταξύ ο τηλεοπτικός Αστυνόμος Γιώργης Κουράκος, Αλέξανδρος Μαρτίδης, μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου και τη Μαρία Ηλιάκη την Κυριακή (14/11) και αποκάλυψε πως η πλεκτάνη της Χάιδως θα αποκαλυφθεί, ταράζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των δύο οικογενειών.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο Γιώργης θα έρθει τελικά κοντά με την Ιουλία