Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Πέμπτης (18/11) η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία.
Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Spoiler: Νέος άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Καλλιόπη για τα μάτια της Βασιλικής
Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Ο Αντώνης προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα - Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή.
Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα. Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι που αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα.
Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.