Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Δευτέρας (22/11) ο παπά Μιχάλης βλέπει τον Άγγελο πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουνε κρυμμένα για πάντα. Ο Νικηφόρος ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη και ρωτά τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται.
Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Spoiler: Νέος άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Καλλιόπη για τα μάτια της Βασιλικής
Στο μεταξύ η Στέλλα νιώθει το θυμό της να βράζει και απειλεί τον Αστέρη πως θα πει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη. Παράλληλα, ένα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη διακόπτεται από μια φρικτή αποκάλυψη: Σ’ ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου ανακαλύπτεται κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας.
Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha
- Διαρροή ερωτικού βίντεο πυροδοτεί διπλή παραίτηση και ένταση στην κυβέρνηση του Μαυροβουνίου
- Οι κόντρες για τα Ίμια, το... ευγενικό SMS στους γαλάζιους κι αυτό που ενώνει Καμμένο-Κασσελάκη
- «Γιάννη άκουσες; Τούρκοι κομάντος πατήσανε ελληνικό έδαφος»: Ο Γιάννης Πολίτης θυμάται το βράδυ των Ιμίων
- Καιρός: Καθολική επιδείνωση με χιόνια – Η πιο επικίνδυνη ημέρα της κακοκαιρίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.