Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Δευτέρας (22/11) ο παπά Μιχάλης βλέπει τον Άγγελο πάνω από τον στολισμένο τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να τον πείσει ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουνε κρυμμένα για πάντα. Ο Νικηφόρος ακούει τον Αστέρη και την Καλλιόπη να τσακώνονται για την κρυφή σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη και ρωτά τη μητέρα του αν ξέρει για ποια πρόκειται.
Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Spoiler: Νέος άγριος καυγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Καλλιόπη για τα μάτια της Βασιλικής
Στο μεταξύ η Στέλλα νιώθει το θυμό της να βράζει και απειλεί τον Αστέρη πως θα πει τα πάντα για την σχέση του με την Αργυρώ στην Καλλιόπη. Παράλληλα, ένα ραντεβού της Μαρίνας με τον Αντώνη διακόπτεται από μια φρικτή αποκάλυψη: Σ’ ένα χαντάκι στο πλάι του δρόμου ανακαλύπτεται κάτω απ’ τα χώματα το πτώμα μιας γυναίκας.
Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha
- Για ποια δικαιοσύνη μου μιλάς; Δικηγόρος κατηγορείται γιατί μετά από πρόωρο τοκετό... δεν πήγε σε δικάσιμο
- Απρόσμενη κριτική του πρωταγωνιστή Δημήτρη Κίτσου για τη «Μεγάλη Χίμαιρα» και τις ελλείψεις
- Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ: «To Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή»
- Μαμαλάκης για την υγεία του: «Με χτύπαγε σαν χταπόδι τρία χρόνια, είχα γίνει ανορεκτικός»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.