Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη και μίλησαν για τα όσα συνέβησαν με τον Γιώργου Θεοφάνους, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της.

Διαβάστε ακόμη: Αθηνά Παντελίδου: Το μήνυμα της μητέρας του Παντελή Παντελίδη μετά τη συγγνώμη του Θεοφάνους

«Εγώ επικοινώνησα με την κυρία Αθηνά χθες. Την έχω γνωρίσει και στο J2US. Τόσα χρόνια δεν έχει μιλήσει ποτέ. Μου είναι πολύ συμπαθής και πάντα είναι αξιοπρεπής. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Της είπα πως στενοχωρήθηκα που συνέβη στην εκπομπή μου και πως πραγματικά ο Γιώργος Θεοφάνους δεν είχε κακή πρόθεση και ξεκίνησε αλλιώς η κουβέντα.

Μου είπε πως αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ, έκλαιγε. Μου είπε πως έχει χάσει τόσα χρόνια το παιδί της και δε θα καταριόνταν ποτέ έναν γονιό να του συμβεί κάτι τέτοιο. Την ενόχλησε πως μπορεί ο κόσμος να πίστεψε κάτι τέτοιο. Μου είπε πως ήθελε μια συγγνώμη και να λήξει το θέμα. Και μετά έκλαιγε. Μάλιστα είχε και ένα θέμα με την υγεία της. Να είναι καλά, περαστικά. Ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη και το θέμα λήγει εδώ» τόνισε η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιουοι οποίες αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του.