Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ANT1 «Αγριες Μέλισσες» το βράδυ της Τετάρτης (24/11) όλοι είναι ανάστατοι με το αντικίνημα του βασιλιά Κωνσταντίνου. Στη Λέρο τα πράγματα παίρνουν επικίνδυνη τροπή, ενώ η υγεία του Αντώνη επιδεινώνεται.
Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη ξεσπά στον Δούκα - Βρίζει χυδαία την Αντιγόνη
Ο Ακύλας, βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα κεκτημένα του, παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να σώσει το τομάρι του. Ο Πέτρος είναι καταρρακωμένος από τα ευρήματα στο βουνό. Ο Δούκας δεν αποκαλύπτει στη Μυρσίνη τα όσα ανακάλυψε και παίρνει την απόφαση να γυρίσουν στην Ελλάδα. Το επόμενο πρωί ένας έρωτας θα βρει ξανά το λιμάνι του, ενώ ένας παράνομος δεσμός φαίνεται να ξεκινάει με απρόβλεπτες συνέπειες.
Άγριες Μέλισσες, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.
- Επιτακτικό κάλεσμα Σαμαρά για Κύπρο: «Αν φύγουμε μετά τον πόλεμο, παραδίδουμε την περιοχή στην Τουρκία»
- Ζωγράφου: Η νεκροψία θα «μιλήσει» για τον θάνατο μάνας και κόρης - Παγώνει το αίμα η μαρτυρία του γιου
- Ο «high tech» στρατός που βλέπει ο Νίκος Δένδιας: «Να μην αγοράζουμε πια εξοπλισμούς από το ράφι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.