Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τετάρτης (24/11) η Καλλιόπη - μετά τη συνταρακτική αποκάλυψη για την ταυτότητα του Άγγελου - πάει να βρει τον παπα Μιχάλη, ο οποίος προσπαθεί να την πείσει να τον πιάσει και να του μιλήσει εκείνη. Ωστόσο, η Καλλιόπη είναι ανένδοτη, καθώς πιστεύει ότι ο Άγγελος επίτηδες δεν της έχει αποκαλυφθεί και δεν έχει καλό σκοπό.
Διαβάστε ακόμη: Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Η Καλλιόπη μαθαίνει επιτέλους αυτό που όλοι περιμέναμε
Εν τω μεταξύ ο Μαθιός εξακολουθεί να βασανίζεται από τύψεις για το φόνο του Στεφανή και για όσα έχει κρύψει από τη Βασιλική και της κάνει μια αιφνίδια επίσκεψη στο σπίτι της, παρά το γεγονός ότι εκείνη την ώρα είναι στο σπίτι και ο Νικηφόρος.
Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha
- Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Ήταν ένα βραχυκύκλωμα η αρχή της καταστροφής; Τι αποκαλύπτει το σημείο «μηδέν»
- Χυδαίες απειλές σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του Κασιδιάρη: Στο στόχαστρο ο Γλαβίνας
- «Ξάφρισαν» τον βυθό στη Σκόπελο: Σπείρα Ιταλών μάζεψε κόκκινα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.