Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα παρουσιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες» στο MEGA, με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σταθμού. 

Διαβάστε ακόμη: Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος: Οριστικό τέλος για το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ

«Έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον, θα μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει και εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα.

Με οδηγό τον Θανάση Ευθυμιάδη, θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα περπατήσουμε σε δάση, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα.

Μέσα από την καινούργια εκπομπή «Ρίζες», στο MEGA, ο Θανάσης Ευθυμιάδης θα προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής σε όσους δεν θέλουν να δεσμεύονται σε στερεότυπους κανόνες», διαβάζουμε στην ανακοίνωση.