Ένα ξεχωριστό «Σπίτι με το MEGA» θα ζήσουν οι τηλεθεατές το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 22:00, καθώς στην πίστα θα βρεθεί ξανά ο Γιώργος Αλκαίος. Ο συνθέτης και τραγουδιστής που άφησε το δικό του στίγμα στην ελληνική σκηνή, επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα έπειτα από 11 χρόνια απουσίας με μία ξεχωριστή βραδιά αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού.
Διαβάστε ακόμη: Θανάσης Ευθυμιάδης: Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο MEGA
Ο Γιώργος Αλκαίος, με τη μοναδική του ικανότητα να συνδυάζει στη μουσική του ελληνικά, ανατολίτικα και σύγχρονα ποπ στοιχεία, κάνει μία αναδρομή σε τραγούδια που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία, όπως τα «Με δυο μαρμάρινα φιλιά», «Τι Τι;», «Συρματόπλεγμα», «Σ’ αγαπάω», «Opa», «Μάτια θλιμμένα» και πολλά άλλα που έχουμε αγαπήσει. Την εκπομπή παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου.
Μαζί με τους αγαπημένους του φίλους Λένα Παπαδοπούλου και Άκη Δείξιμο μοιράζονται στη σκηνή την κοινή τους αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, χαρίζοντάς μας μία μουσική συνάντηση γεμάτη κέφι και μοναδικά ντουέτα. Δίπλα τους θα βρεθούν ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου Θανάσης Βασιλόπουλος και του βιολιού Νίκος Χατζόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γιώργος Αλκαίος απ' ότι είδαμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι αγνώριστος. Στα 49 του σήμερα έχει ξυρίσει το μαλλί στο κεφάλι του, ωστόσο η φωνή του παραμένει αναλλοίωτη.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.